Terug naar Nieuws

Nieuwsbrief 2024 3

Gepubliceerd op:
Nieuwsbrief 2024 3

Beste Beachvolleyballers,

Deze 3e nieuwsbrief van 2024 zit boordevol informatie voor het komende toernooi, dus graag lezen én delen met jouw teamgenoten! Nog iets minder dan 4 weken tot de start van het toernooi en met het weer van dit weekend wordt het opnieuw een toptoernooi!  

In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan onder meer het speelschema, de huisregels en de toegang tot het kampeerterrein. Veel leesplezier!

Speelschema Tournify

Ook dit jaar maken we weer gebruik van het handige platform van Tournify. Hierin kun je jouw wedstrijden vinden en we verzoeken jou dan ook om het wedstrijdschema voorafgaand aan het toernooi te bekijken.

Dit kan op meerdere manieren:
1) Je kunt hierna de link aanklikken: www.tournify.nl/live/buitenbeach2024

2) Je kunt onderstaande QR-code gebruiken: 

:

3) Je kunt ook de Tournify-app op je telefoon zetten en het toernooi zoeken met: Buiten!

Als je bij mijn team jouw teamnaam selecteert, dan zie je alle tijden wanneer je moet spelen of fluiten.

Stuur deze link door naar al je teamgenoten, zodat iedereen het schema op zijn telefoon kan zetten!

Huisregels

Graag jullie speciale aandacht voor het toernooireglement, dat we al enkele jaren hanteren. Hierin staan de afspraken, die we gezamenlijk met elkaar hebben gemaakt via deelname aan dit geweldige toernooi. We hebben nu eenmaal huisregels nodig om ons allen te helpen tijdens het toernooiweekend. Er zijn wel enkele wijzigingen, dus neem deze aandachtig door, want op naleving wordt zeker toegezien door het bestuur en de bewaking. Onderstaand enkele voorbeelden:

  • Het gebruik of meenemen van glaswerk tijdens het evenement is streng verboden. Zelf meegenomen dranken mag alleen in plastic.
  • Alleen op het kampeergedeelte mogen (zwak-alcoholische) dranken in blik worden gebruikt. Buiten het kampeergedeelte is blikwerk verboden.
  • Het hebben van open vuren, zoals kampvuren en vuurkorven (ook indien met asplaat) is niet toegestaan.
  • In beslag genomen geluidsapparatuur wordt pas aan het einde van het toernooi teruggegeven.
  • Het gebruik van aggregaten is niet toegestaan.
  • Tijdens het evenement is het toegestaan te overnachten in tenten.
  • Geen overnachting op het kampeerterrein toegestaan in caravans, vouwwagens en/of campers.
  • In beslag genomen alcohol wordt dit jaar niet meer teruggegeven en wordt direct weggegooid.
  • Partytenten of parasols niet op het gras vóór de speelvelden plaatsen - dit belemmert het zicht van de wedstrijdleiding.
  • Deelnemers dienen zelf toiletpapier mee te nemen. Dit is bedoeld voor toiletgebruik in de avond- en nachtelijke uren. Vanwege misdragingen van bepaalde personen tijdens het vorige toernooi zijn we helaas genoodzaakt om deze regel in te stellen.

Bovenstaande regels staan op de website van Buiten! Beachvolleybal - zie www.buitenbeachvolleybal.nl/toernooi/reglement  Alle deelnemers en bezoekers dienen zich aan dit reglement te houden. Belangrijk! Vergeet niet teamleden en supporters over de inhoud van het reglement te informeren. Het document in pdf-format is gemakkelijk te downloaden. 
 

Toegang opbouw kampeerterrein

Let op: de aanvangstijd voor toegang tot het kampeerterrein op vrijdag 7 juni a.s. is 13:00 uur! Vanaf dat moment kun je jouw tent opbouwen. Tot dat moment is de organisatie nog volop in de weer met voorbereidende werkzaamheden. We zullen hier echt op toezien, dus maak het jezelf, de andere kampeerders én ons gemakkelijk door dit tijdstip te respecteren. 

Dank alvast!

Fietsen is gezond!

Komt allen op de fiets! Die oproep willen we graag plaatsen, want fietsen is gezond en dat past prima in een sportief weekend. Bovendien vermindert dit de druk op de omgeving en op het parkeerterrein. Wij zorgen voor een soort stalling aan de buitenkant van het evenemententerrein. Dit zal niet bewaakt zijn, dus zorg zelf voor een goed en veilig slot!

Happen op het toernooi

In de afgelopen jaren hebben we op de zaterdag van het toernooi een BBQ gefaciliteerd voor onze deelnemers. Dat doen we dit jaar niet meer, maar we willen wél een mooi alternatief bieden. Daarom zal er op zaterdag 8 juni a.s. de Pommes On Tour Airstream Foodtrailer verschijnen, waar jullie etenswaren kunnen aanschaffen. We streven ernaar om in overleg met de cateraar specialiteiten aan te bieden, die aanvullend zijn op ons eigen aanbod bij de cateringtent.  

 

Overigens zal de catering bij onze eigen tent op vrijdagavond om 23:00 uur sluiten; op zaterdagavond zal dit om 19:00 uur het geval zijn.

Wedstrijdbal + pomp

We rekenen erop, dat elk team een wedstrijdbal meeneemt. Hierdoor zijn er tijdens elke wedstrijd 2 ballen aanwezig en kunnen alle wedstrijden dus gewoon worden gespeeld, zonder dat er telkens naar een bal moet worden gezocht. Vergeet niet om ook een ballenpomp mee te nemen!

Oplaadpunt

Volgens de huisregels zijn aggregaten niet toegestaan. Dit zou betekenen dat mobiele telefoons, tablets, e.d. niet kunnen worden opgeladen. Daarin heeft de organisatie voorzien: we zullen een centraal oplaadpunt op het evenemententerrein creëren, waarschijnlijk in de buurt van de wedstrijdleidingunit. Hier kunnen tot zo'n 20 apparaten worden aangesloten. Vergeet niet jouw eigen laadkabel(s) en powerbank(s) etc. mee te nemen! Overigens ben je zelf verantwoordelijk voor jouw op te laden apparaten; hierop is geen toezicht. 
Ook kan dit oplaadpunt worden gebruikt voor het opblazen van jouw luchtbed (denk ook om eventuele kabels hiervoor)

Party in de tent!

We willen er dit jaar weer een mooi feest van maken. Daarbij worden we geholpen door ervaren DJ's, die in de grote feesttent zullen optreden. Let op: de toegang is alléén bestemd voor de deelnemers en ook dit jaar weer gratis!!

Op vrijdagavond treedt DJ Herrie op. Vorig jaar heeft hij een geweldig optreden neergezet en  we zijn heel blij dat Herrie de sfeermaker op het vrijdagavondfeest wil zijn;
Op zaterdagavond verwelkomen we een nieuwe topper in onze feesttent: DJ Robin Hulshof! Robin is een ervaren en allround DJ, die alle soorten muziek draait, dus voor ieder wat wils!
De muziek start op vrijdagavond rond 20:30 uur; op zaterdagavond zal dit rond 21:00 uur zijn. 

Klik hier voor onze website

Collega's gezocht!

Hele belangrijke oproep, die we graag met jullie delen: we zijn op zoek naar personen, die het leuk vinden om in een enthousiast team mee te draaien bij de voorbereiding en uitvoering van één van de grootste, leukste én gezelligste beachvolleybaltoernooien van Noord-Nederland. Ben jij of ken jij deze persoon/personen, reageer dan graag zo spoedig mogelijk per mail via: info@buitenbeachvolleybal.nl  Of meld je tijdens het toernooi bij één van de bestuursleden - wij zijn graag bereid om jou hierover meer te vertellen!

Klik hier om je aan te melden als vrijwilliger

Nieuwsbrief 2024 6

Nieuwsbrief 2024 6
Beste Beachvolleyballers, Wát een toernooi hebben we vorig weekend beleefd! Een geweldig deelnemersveld met zo'n 220 teams - zoveel teams mochten we niet eerder verwelkomen…
 

Nieuwsbrief 2024 5

Nieuwsbrief 2024 5
Beste Beachvolleyballers, De laatste nieuwsbrief voor het Beachvolleybaltoernooi 2024, dat over 3 dagen van start zal gaan! De spanning stijgt, maar de temperatuur nog niet echt. …